ONLINE KONUŞMA KULÜPLERİ

Eğlenceli bir atmosferde, İngilizce pratiğinizi geliştirmeye hazır mısınız?

O zaman Intermediate ve Upper-Intermediate seviyelerindeki öğrencilerimizi her Salı saat 21:00'de Konuşma Kulübümüze bekliyoruz.

ONLINE ALMANCA KONUŞMA KULÜPLERİ

Alman eğitmenler eşliğinde pratik yapma imkanı, Almanca pratiğinizi geliştirmeye hazır mısınız?

Eğlenceli bir ortamda Almancanızı geliştirmek isterseniz her Pazartesi saat 21:00'de sizleri Konuşma Kulübümüze bekliyoruz.

ONLINE KONUŞMA KULÜPLERİ

Eğlenceli bir atmosferde, İngilizce pratiğinizi geliştirmeye hazır mısınız?

O zaman Elementary ve Pre-Intermediate öğrencilerimizi her Perşembe saat 21:00'de Konuşma Kulübümüze bekliyoruz.

ONLINE EĞİTİMLER

Türkiye’nin her yerinde, hangi saatte ders almak istediğinize siz karar verin. Uzman eğitmenlerimizle ve ana dilde eğitim metodumuzla hizmetinizdeyiz.

Birebir ya da maksimum 6 kişiden oluşan grup eğitimlerimiz ile ilgili detaylı bilgi ve demo ders talebi için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

KENDİ YERİNİZDE EĞİTİM

İşyerinizde veya evinizde, yerini ve zamanını sizin belirleyeceğiniz eğitimlerimizle Yabancı Dil Eğitimlerini ayağınıza getiriyoruz

Konusunda uzman eğitmenlerimizle tanışmak ve ücretsiz demo ders almak için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

KONUŞARAK ÖĞRENİN

Ana dilde eğitim metodu sayesinde, öğrenmek istediğiniz dili ilk dersten itibaren konuşarak öğrenmeye başlarsınız. Amacımız dilde akıcılığı yakalayarak, en kısa sürede dile hakim olmanızı sağlamaktır.

Konuşma ağırlıklı eğitimlerimiz ile ilgili örnek ders talebiniz için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Modern Diller Eğitim Danışmanlığı


NEDEN BİZ?

Modern Diller Eğitim Danışmanlığı kendine özgü eğitim metodu ile kısa zamanda dile hakim olmanızı sağlamakta, sadece o dili değil aynı zamanda öğrenmiş olduğunuz dilin kültürünü de öğrenmenizi hedeflemektedir.

Modern Dillerin sunmuş olduğu en büyük ayrıcalıklardan biri de kendi yerinizde ders alma imkanıdır. Özellikle yoğun iş temposuyla çalışan ve bu nedenle yabancı dil eğitimine vakit ayıramayan kişiler eğitimlerini isterlerse ofislerinde, isterlerse kendi evlerinde alabilmektedir.

Öğrenci memnuniyetini herşeyin üzerinde tutan Modern Diller’de eğitim almanın ayrıcalığını yaşamanız için sizleri de ofislerimize bekliyoruz.

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.


MODERN DİLLER EĞİTİM DANIŞMANLIĞI

Kişiye ve Firmalara Özel Müfredatlar